Happy!

Hur svårt ska det vara att börja ett blogginlägg egentligen ?! Blir ju alltid så tråkigt! Hej på er iaf!

Kom hem från praon för en stund sedan, är faktiskt lite trött nu. Blev lite längre dag idag än igår, jag har haft saker att göra hela tiden och lärt mig en massor. Tror faktiskt att det hade varit svårt att hitta ett mer intressant och inspirerande ställe så jag är verkligen nöjd. Idag har jag gjort allt möjligt, har även haft ett eget rum, supersnyggt med utsikt över Kungsgatan, snacka om toppenläge!

Lunchade med Ida idag med. Vi var på pizza hut, och shit vad mätta vi var efter deras buffé, men gott var det. Är på riktigt bra humör, så får väl passa på att ta tag i alla skol uppgifter jag har denna vecka! Typiskt att vi får extra mycket när vi inte ens ska vara i skolan på hela veckan ( är van vid att ha tid till mina "läxor" i skolan).


I WANT...


30 januari 2012

Hej allesammans !
Har en kort rast just nu, vilket är väldigt skönt. Har hållet på med att flytta grejer och fixa i ordning i ett förråd idag, så är lite trött nu. På lunchen gick jag iväg och åt lunch på ett kafé och sedan träffade jag min kära vän Ida! Hon är den ända som har rast och praoar nära mitt ställe. Kommer nog kännas konstigt att inte kunna hänga med mina vänner varje rast. Slutar snart, då blir det stallet !!


Mera bilder

Vilken underbart fin vän jag har!!
Älskar denna bilden!!

@ the bus

Tjenare!
Sitter på bussen på väg hem nu, har ca 50 minuters bussresa framför mig. Det suger att bo långt ifrån sin bästa vän... Men men, får underhålla mig med min iPhone. Vi gick upp strax efter tio imorse, åt frukost länge och fick sedan rusa till kyrkan för att hinna till gudstjänsten. Idag har vi inte gjort så mycket speciellt, kollat på vampire diaries, bakat och fixat med bloggen, dock är det lite kvar! Har skrivit en del tidsinställda för veckan, så håll utkik. Är taggad för en vecka med bra update! Imorgon är det första dagen på praon, börjar halv tio, riktigt skönt. Efter det ska jag ut till Landvetter och rida fina lilla Kiara i skogen. Ha en bra kväll!

En bild från när jag var ute och red i torsdags.


Today's

Kofta - HM
Linne - Hollister
Klocka - Regal
Jenas - Zara

Pictures



'
Bilderna är tagna förra lördagen på min egna lilla terass, när det kom massa ny fin snö. Äntligen har jag börjat använda min älskade kamera ordentligt igen!

hejhej

Håller på med en design, den blir klar imon!

Dagens shopping



Tjenare!

Nu är jag äntligen tillbaka!! Är hemma hos Vanessa just, ska sova här ikväll!
Idag har vi varit på stan, köpte lite småsaker som jag visar i ett annat inlägg. Åkte in till stan med min familj, började med ett besök på en gullig pälaffär. Köpte en del fina pärlor till ett armband jag ska göra. Sedan träffade jag Vanessa, vi gick på stan och avslutade med en sen lunch på Jensens. Efter att vi kom hem har vi gjort lite allt möjligt, tagit bilder, käkat pizza och bara chillat, hehe. Just nu sitter vi och kollar på natt på museet 2, inte världens bästa film dirket menmen. Denna vecka har det inte hänt så mycket speciellt, haft en del plugg och sen träningar och varit i stallet. Ramlade av Kiara för första gången i måndags, hon var huuur överladdad som helst och reagerade på minsta lilla ljud. Men ser fram emot nästa vecka, har nämligen prao då! Ska prao på ett ställe som forskar om typ psykiatri och sånt! Sedan är det en vecka i skolan och efter det mer än en veckas lov, gött!! Men kommer ha hur mycket plugg som helst. Nu ska jag sluta babbla, ha en bra kväll!
/ Izabellla

Dagens höjdpunkt

... Var lätt att starbucks öppnade i Göteborg och en god cappuccino där!


New

Har samlat på mig en del vinterjackor, detta är min fjärde och den kommer från Zara. Lite tunnare och tajtare model, kostar 199 kr. Riktigt nöjd!


Söndag

Hej !
Idag har det inte hänt så mycket speciellt, har varit lite depp för att min dator inte har funkat. Testade om den funkade igår, bara för att försöka rädda bilderna. Det visade sig att jag hade ca 9 000 bilder på datorn, så måste skaffa en bra hårddisk först. Sen stängde den av sig igen och varnade för krasch typ. Har nog inte förens nu förstått hur mycket alla de bilderna betyder för mig. Har haft datorn i kanske 5 år, och har ännu äldre bilder där med. Men hoppas på att det löser sig snart. Eftersom min lillasysters dator också har gått sönder har jag ingen dator alls hemma just nu. Tack och lov har jag spotify premium och kan koppla in mobilen till mina högtalare, klarar mig inte utan musik! Har många blogginlägg på g, men inte så kul att blogga från mobilen.

Idag har jag i alla fall städat mina rum, plugga till mitt engelska prov jag har imorgon ( fonetik måste vara något av det jobbigaste och tråkigaste som finns!), varit ute med min syster och byggt snögubbe. Nu på eftermiddagen var jag hos min farmor och farfar och åt middag. De är från Kroatien, så får alltid så god mat hos dem som inte är så "svensk".

Nu ska jag ut och gå promenad med min mamma och sedan lägga mig i tid för att orka med ännu en skolvecka.
/ Izabella


Winter Wonderland

Kom nyss hem från stan. Var först på en vernissage riktigt häftiga bilder och sedan blev det fika och lunch på Evas paley, mysigt. När jag kom hem möttes jag av något av det finaste jag vet, massor av snö på träden och marken. Knäppte några bilder med mobilen. Även fast jag väldigt gärna vill ha vår nu så blir jag så himla glad när jag får se en massa vit fin snö. Inne i stan var det hur kallt som helst, det blåste och alla kläder blev blöta, inte lika kul.

Nu ska jag ta tag i lite mindre roliga saker, rummet måste städas och sen måste jag plugga till ett engelska prov som vi har på måndag, inte alls kul.

Ut och njut av snön nu !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3258598/images/2012/pic_185496228.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3258598/images/2012/pic_185496228.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3258598/images/2012/pic_185496391.jpg" class="image">


SNOW

Just nu är jag på väg till en vernissage, ska bli kul! Det har snöat jätte mycket hemma nu, så himla vackert. Vanessa sov över igår och imorse var vi ute och tog mer bilder. Visar dem bär min dator funkar igen.

Dagens outfit
Jeans- Zara
Tröja- Ralph Lauren
Armband - HM
Boots- Sendra/scoop


Not happy

Jätte ledsen nu, han precis ladda över bilderna som jag och Vanessa varit ute och tagit sedan krascha min dator typ. Inte kul alls... :((((( får se när kan logga in på den igen, hoppas inte alla mina fina bilder försvinner bara.


She's the man!

Hejhej!
Har varit med Vanessa sedan vi slutade. Gick först och åt och sedan kollade runt lite i affärer (vilket vi gör typ varje dag på rasten, haha). Vanessa köpte lite saker. Svängde förbi 4-gott innan vi åkte hem för att köpa godis. Vi har iaf ätiti tacos, kollat på film och tagit lite bilder. Min kamera har precis laddat klart så nu ska vi snart ut och ta mer bilder! Kollade på filmen She's the man förut, har sett den innan men det är faktiskt riktigt rolig, typiskt våran humor. Hittade en supersnygg jacka på stan förut, ska förmodligen köpa den i veckan!
Bild från när vi var ute förut (;
File:She's the man poster.jpg
She's the man!
Nu ska vi ut, visar bilder senare om det blir några bra. Hejdå!

Bonjour!

Har rast nu, har precis haft trädslöjd. Ska göra en fågelholk, det går inte så bra eftersom jag inte är särskilt bra på att såga och sånt. Har franska snart sen slutar vi och då ska jag och Vanessa hitta på något kul ! Bjudet på tre bilder, den andra är från våran grymma slöjd sal med utsikt över härliga Göteborg! Hoppas ni får en bra dag:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3258598/images/2012/pic_185297480.jpg" class="image">


Godaste !

Denna chokladen testade jag och några kompisar idag, helt grymt god. Smakar som en blandning av twix, snickers och jordnötsmör! Lite onödigt inlägg, men skitsamma!


Black

Godmorgon!
Hoppas att ni har en bra dag framför er, min dag är väll helt okej först svenska och sen idrott. Efter idrotten ska jag iväg, kommer hem lite senare och då ska jag försöka skriva lite ordentliga inlägg, hittills har jag bara bloggat från Vanessas mobil. Men nu funkar min blogg.se app äntligen!

Bjuder på dagens outfit, svart och lite tråkigt men så blir det på vintern, har aldrig någon inspiration då. Men sommar kläder har jag redan börjat köpa, haha.

Klänning- Hm
Kofta- Bik Bok
Armband- Filippa K


Presentation

Får väll ta och berätta lite om mig själv, även fast jag är väldigt dålig på det...
Jag heter Izabella och fyller 15 i mars. Bor i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Går på en skola inne i stan.
Vad mer finns det att säga? Säkert massor, men det är ju så svårt att komma på !
Har spelat tennis sedan jag var 6-7 år och håller fortfarande på, tycker det är skitkul men hinner tyvärr inte med mer än en gång i veckan. Rider även en söt ponny vid namn Kiara, älskar att få byta ut stan mot en stund på hästryggen i skogen eller ett ordentligt pass i ridhuset. Men min blogg kommer iinte
Får väll ta och berätta lite om mig själv, även fast jag är väldigt dålig på det...
Jag heter Izabella och fyller 15 i mars. Bor i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Går på en skola inne i stan.
Vad mer finns det att säga? Säkert massor, men det är ju så svårt att komma på !
Har spelat tennis sedan jag var 6-7 år och håller fortfarande på, tycker det är skitkul men hinner tyvärr inte med mer än en gång i veckan. Rider även en söt ponny vid namn Kiara, älskar att få byta ut stan mot en stund på hästryggen i skogen eller ett ordentligt pass i ridhuset. Men min blogg kommer inte handla om hästar, utan det blir lite blandat som t.ex. min vardag, musik, outfits och massor av annat! Älskar att resa och se nya platser, träffa nya männiksor, och umgås med mina vänner och familj. Tycker det är skit häftigt med människor som verkligen brinner för något och gör allt för att uppfylla sina drömmar samt går sin egen väg! Ja, det var en kort presentation om mig, undar ni om något eller vill att jag ska skriva om något speciellt, så är det bara att fråga !!
En bild på mig och en av mina närmsta vänner, världens bästa Vanessa!

School

Hej!
Välkommen till min blogg, som jag startat efter en massa tjat från min kära vän Vanessa. Hoppas ni kommer gilla min blogg, kommer skriva om lite allt möjligt. Som ni ser är inte bloggen fixad ännu men det ska ordnas så snart som möjligt. Eftersom jag inte är proffs på sånt dirket behöver jag lite hjälp.

Just nu sitter jag iaf i skolan, vi har NO och har pratat lite om atomer och molekyler, inte så jättekul. Efter skolan blir det stan med Vanessa och seda. träning! Ikväll kommer en presentation om mig!

Bjuder även på en nytagen bild!


RSS 2.0